AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak toprak görmek

Kahve falında çatlak toprak görmek

Kahve falında çatlak toprak görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak toprak gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında çatlak toprak görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum çatlağı görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar çatlağı görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalettir.

Kahve falında deprem çatlakları görmek atılan adımların zarar vereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak yol görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek amaçlarına ulaşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak bacak görmek onun kıymetini her daim bileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak alyans görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir