AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam çatlağı görmek

Kahve falında cam çatlağı görmek

Kahve falında cam çatlağı görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kazançların artacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam çatlağı gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında cam çatlağı görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek bereketli günler geçirileceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, büyük zorluklar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak cam görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında duvar çatlağı görmek yalan söyleyeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak bacak görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak gözlük görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir