AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya düşmek

Kahve falında çatıya düşmek

Kahve falında çatıya düşmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine alamet eder.

Kahve falında çatıya düşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında çatıya düşmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısından düşmek planların aksayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Kahve falında kiremitli çatı görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir