AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiremitli çatı görmek

Kahve falında kiremitli çatı görmek

Kahve falında kiremitli çatı görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kiremitli çatı gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında kiremitli çatı görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, hayıflanacağına delalettir.

Kahve falında çatıda kiremit görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatı kiremit görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış kiremit görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kiremit almak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiremit yemek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir