AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, zorlukları atlatacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, geri plana düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yolunun açık olacağına inanılır.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında otobüse son anda binmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir