AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan düşmek

Kahve falında çatıdan düşmek

Kahve falında çatıdan düşmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çatıdan düşmek gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Kahve falında evin çatısından düşmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Kahve falında çatıya düşmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, birçok ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıdan düşmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında çatışma sesi duymak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir