AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısından düşmek

Kahve falında evin çatısından düşmek

Kahve falında evin çatısından düşmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, güzel günler için çalışılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, işlerini toparlayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısından düşmek gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında evin çatısından düşmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıya düşmek işlerden hayır gelmeyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek borçlanılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında çatıdan düşmek prestij kazanılacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısının yapıldığını görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir