AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak sorunsuz geçeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş aşağı düşmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir