AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, geçim derdi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında çatıdan düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısından düşmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek yapacağı o işi onaylamayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatıya düşmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek çatıda olduğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, başka işler deneyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir