AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı kata çıkmak

Kahve falında çatı kata çıkmak

Kahve falında çatı kata çıkmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı kata çıkmak gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında çatı kata çıkmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında çatı kat görmek kariyerinin yükseleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işarettir.

Kahve falında en üst kata çıkmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak hayırlı bir terfi alınacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak büyük atılımlar yapacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yedinci kata çıkmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir