AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı çıkmak

Kahve falında çatı çıkmak

Kahve falında çatı çıkmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında çatı çıkmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Kahve falında çatı kata çıkmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok büyük bir acı duyacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak kolaylık elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bina çatısına çıkmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çatı çıkmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ev çatısına çıkmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir