AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, hayatını yoluna sokacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında inme inmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir