AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bir daha kopmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inme inmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir