AnaSayfa / Genel / Kahve falında inme inmek

Kahve falında inme inmek

Kahve falında inme inmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında inme inmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında inme inmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak kötü kişilere yakın olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir