AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, sevinç ve mutluluğa, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak hayatın pahalılaşmasına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir