AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yatırımların heba olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında inme inmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir