AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak aile hayatının sorunsuz olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işinin aksayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak rütbe edineceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak kendi işini kurup başına geçeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak geçim derdi çekeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir