AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan inmeye çalışmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir