AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten inmeye korkmak

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yenilenme ihtiyacı var.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan inmeye çalışmak hayırlı haberler alınacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmeye çalışmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında inme inmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan inmeye çalışmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir