AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan aşağıya inmek

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, huzurunun da yerine geleceğine, keyfinin kaçacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, mutluluğunun daim olacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, bekârlığına da veda edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında duvardan aşağı inmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir