AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan aşağı inmek

Kahve falında duvardan aşağı inmek

Kahve falında duvardan aşağı inmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, ticaretinin büyüyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvardan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Kahve falında duvardan aşağı inmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı inmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iniş aşağı inmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında asansörle aşağı inmek kazancının günden güne çok artacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek hayatınızın neşe dolacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında camdan aşağıya inmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir