AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağıya inmek

Kahve falında yokuş aşağıya inmek

Kahve falında yokuş aşağıya inmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek para pul sahibi olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek tamamen içine kapanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir