AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan aşağı bakmak

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, canının sağ olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak hep dinç ve genç kalacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir