AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağı inmek

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya inmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak bunalıma düşeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir