AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, adından konuşulur olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binadan aşağı düşmek sıkıntıların aşılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir