AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden aşağıya düşmek

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çıkmaza düşeceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden aşağı inmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, işi ile gündeme geleceğine delalet eder.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek bilgilerle donanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında binadan aşağı düşmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir