AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş aşağı düşmek

Kahve falında baş aşağı düşmek

Kahve falında baş aşağı düşmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hataların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında baş aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Kahve falında baş aşağı düşmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından aşağı su dökmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalettir.

Kahve falında baş aşağı uçmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başından aşağı su döküldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında baş aşağı yürümek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş aşağı durmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı düşmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, büyük emekler vereceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir