AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, muradınıza ereceğinize, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek maddi olarak güç kazanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya inmek işlerin yakın zamanda açılacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak müjdeli haberle geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek başarıya giden yolların açılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir