AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağı düşmek

Kahve falında balkondan aşağı düşmek

Kahve falında balkondan aşağı düşmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağı inmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak adının tüm dünyaya yayılacağına, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir