AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yukarıdan aşağıya inmek işlerinde yenilikler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir