AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, hayatının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak kazancının tükenmeyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak acılarını dindireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, hayatını ailesine adayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir