AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağı bakmak

Kahve falında tepeden aşağı bakmak

Kahve falında tepeden aşağı bakmak geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak hasret çekenlerin buluşacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yeni mallara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir