AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, zafer elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında binadan aşağı bakmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına inanılır.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek itibarını zedeleyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir