AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden aşağı bakmak

Kahve falında pencereden aşağı bakmak

Kahve falında pencereden aşağı bakmak güzel bir evliliğe, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak çaresiz kalacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı inmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir