AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda inek görmek

Kahve falında çatıda inek görmek

Kahve falında çatıda inek görmek dileklerinin yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıda inek gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenin içinde yer alabilmek için gerekenleri yapmalısınız.

Kahve falında çatıda inek görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısından atlamak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek karşılıksız bırakmayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında oturmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çatıda kiremit görmek kötü günler geçireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında çatı kiremit görmek borçlarının kalmayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir