AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında oturmak

Kahve falında evin çatısında oturmak

Kahve falında evin çatısında oturmak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısında oturmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Kahve falında evin çatısında oturmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında çatıda oturmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatı üstünde oturmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıya oturmak elindekini de bitireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatı katında oturmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir