AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zafer elde edileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında teröristle çatışma görmek elinin darlık içinde kalacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine delalet eder.

Kahve falında teröristlerle çatıştığını görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında terörist asker çatışması görmek birlikte kâh ağlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya girmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında teröristle çatıştığını görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına yorulur.

Kahve falında teröristi öldürmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir