AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısından atlamak

Kahve falında evin çatısından atlamak

Kahve falında evin çatısından atlamak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında evin çatısından atlamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında evin çatısından atlamak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan atladığını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıya atlamak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını onarmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının yapıldığını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısı akmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir