AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak isteklerini yerine geleceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aydınlanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında silahlı çatışmadan kaçmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayatının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan kaçmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah çatışması görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı çatışmada bulunmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında silahlarla çatışma görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı çatışmaya girdiğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir