AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda kiremit görmek

Kahve falında çatıda kiremit görmek

Kahve falında çatıda kiremit görmek huzur ve saadet bulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, zaman bulmakta zorlanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında çatıda kiremit gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında çatı kiremit görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda kiremit görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, o masumların bedduasını alacağına delalettir.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiremitli çatı görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulur.

Kahve falında kiremit almak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kiremit tozu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kiremitli ev görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir