AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı kiremit görmek

Kahve falında çatı kiremit görmek

Kahve falında çatı kiremit görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında çatı kiremit gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Kahve falında çatı kiremit görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, değer göreceğine işaret eder.

Kahve falında kiremitli çatı görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında çatıda kiremit görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kiremit almak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kiremit yemek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kiremit görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir