AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina çatısına çıkmak

Kahve falında bina çatısına çıkmak

Kahve falında bina çatısına çıkmak sevdiği kişileri de yanına alacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bina çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Kahve falında bina çatısına çıkmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak kazancının katbekat artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında bina çatısı görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında binanın çatısını görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında binanın çatısında olmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir