AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı katına çıkmak

Kahve falında çatı katına çıkmak

Kahve falında çatı katına çıkmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çatı katına çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında çatı katına çıkmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çatı katı ev görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çatı katında oturmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatı katı temizlemek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulur.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak onları okula göndereceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalettir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir