AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda insan görmek

Kahve falında çatıda insan görmek

Kahve falında çatıda insan görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, helal rızık yiyeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıda insan gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında evin çatısında insan görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çatıda insan görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatılarda koşmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında askerlerin çatışmasını görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatısının yandığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir