AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan inmek

Kahve falında çatıdan inmek

Kahve falında çatıdan inmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan inmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında çatıdan aşağıya inmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çatıdan inmek hayırlı kapılara ulaşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristle çatışma görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çatışmadan kurtulmak başarılı çalışmalara imza atacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çatıda bayrak görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı yaptırmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında çatıyı yıkmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir