AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak kendisini eve kapatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yaralarına da merhem olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ipe çarşaf asmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında balkona çarşaf asmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak çarşafı asmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında surat asmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak uzun bir hayat yaşayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir