AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaf asmak

Kahve falında beyaz çarşaf asmak

Kahve falında beyaz çarşaf asmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak kaybettiği şeyi bulmasına, baht açıklığına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında ipe çarşaf asmak bir ömür olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında yatak çarşafı asmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında balkona çarşaf asmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşırları asmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz perde asmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir