AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona çarşaf asmak

Kahve falında balkona çarşaf asmak

Kahve falında balkona çarşaf asmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayırlı haberler getireceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkona çarşaf asmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında balkona çarşaf asmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe çarşaf asmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı asmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak sorunlarının tamamen biteceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Kahve falında balkona bayrak asmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, büyük borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkona halı asmak işinde ustalaşacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir