AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında ipe çarşaf asmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına delalet eder.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek resmi bir göreve getirileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı asmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkona çarşaf asmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir