AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak çarşafı asmak

Kahve falında yatak çarşafı asmak

Kahve falında yatak çarşafı asmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerine bereket geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet eder.

Kahve falında yatak çarşafı asmak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında yatak çarşafı asmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak işlerinin gelişme göstereceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işarettir.

Kahve falında balkona çarşaf asmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ipe çarşaf asmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf yıkayıp asmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında yatak çarşafı düzeltmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir